سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و او را گفتند اگر در خانه مردى را به رویش بندند روزى او از کجا سوى او آید ؟ فرمود : ] از آنجا که مرگش بر وى در آید . [نهج البلاغه]
 
یکشنبه 92 آبان 5 , ساعت 2:41 عصر

مجله اینترنتی فرانشرهمچنین در توضیحات فروش این بلیط به رنگ قرمز و به صورت ویژه آمده است که تماشاگران زن شرکت کننده در این برنامه می توانند به انجام حرکات موزون بیرون از سن بپردازند.

مجله اینترنتی فرانشر در تبلیغات مرتبط با این جشنواره مبتذل نیز از عکس های برگزاری برنامه های مشابه در ایران و سایر کشورها حتی با اجرای مردان نیز استفاده شده است.

مجله اینترنتی فرانشر

منبع خبر: جهان


یکشنبه 92 آبان 5 , ساعت 2:39 عصر

مجله اینترنتی فرانشر به گزارش گروه خبری فرانشر اخبار رسیده از عربستان سعودی حاکی از آن است که اخیرا تی شرت های زنانه ای روانه بازارهای عربستان شده که بر روی آن نوشته شده "من شیطانم را دوست دارم".

کاربران عربستانی با انتشار تصویر این تی شرت ها در فضای مجازی، نوشتند: بر روی این تی شرت ها نوشته شده "i love my devil".

در پی انتشار این لباس های زنانه در بازارهای سعودی، افکار عمومی این کشور خواستار جمع آوری فوری آن از بازارها شده و از وزارت بازرگانی سعودی خواستند اقداماتی را اتخاذ کند تا در آینده چنین کالاهایی وارد بازارهای کشورشان نشود.

گفتنی است، این اولین باری نیست که لباس ها و کالاهایی ضد اسلامی و ضد ارزشی وارد بازارهای عربستان سعودی می شود.

 

منبع خبر: شیعه آنلاین


شنبه 92 آبان 4 , ساعت 2:0 عصر
حضرت امام خامنه ای ( حفظه الله ) :
اهانت به مقدسات شیعه و اهل سنت؛ حرام شرعى و خلاف قانون است.

1534_306.jpg
در تاریخ 22 اردیبهشت 1388 در جمع مردم استان کردستان (در سنندج) صریحاً اهانت هر یک از پیروان مذهب شیعه یا سنی به مقدسات یکدیگر را حرام شرعى و خلاف قانون اعلام کردند. ایشان در این باره فرمودند: شما نگاه کنید ببینید آن کسانى که می‌خواهند وحدت ملت ایران را به هم بزنند، کى‌ها هستند؟ بدانید که اینها عوامل دشمنند، یا خودشان از متن دشمن دارند حرف می زنند، یا سرانگشت دشمنند، برو برگرد ندارد. آن کسى که نداى تفرقه‌ى بین شیعه و سنى را سر می‌دهد و به بهانه‌ى مذهب، می‌خواهد وحدت ملى را به هم بزند، چه شیعه باشد و چه سنى، مزدور دشمن است، چه بداند، چه نداند.
گاهى بعضیی ها مزدور دشمنند و خودشان نمی‌دانند. خیلى از این مردم بیچاره‌ى بى‌خبر سلفى و وهّابى که بوسیله‌ى دلارهاى نفتى تغذیه می‌شوند تا بروند در اینجا و آنجا عمل‌هاى تروریستى انجام بدهند. در عراق یک‌جور، در افغانستان یک‌جور، در پاکستان یک‌جور، در نقاط دیگر یک‌جور ـ نمی‌دانند که مزدور دشمنند. آن مرد شیعى هم که می‌رود به مقدسات اهل سنت اهانت می‌کند و دشنام می‌دهد، او هم مزدور دشمن است، ولو نداند که چه می‌کند. من عرض می‌کنم: عوامل اصلى دشمنانند. بعضى از این سرانگشتان هم در بین اهل سنت، هم در بین شیعه غافلند، نمی‌دانند و نمی‌فهمند چکار می‌کنند، نمی‌دانند براى دشمن دارند کار می‌کنند. چند سال قبل از این، در منطقه‌ى کُردى، یک عالم روشن‌بین در نماز جمعه سخنرانى کرد. گمانم قسم خورد اینجور به ذهنم است، چون سال‌ها گذشته است گفت: واللَّه آن کسانى که مى‌آیند پیش شیعه، بغض و کینه‌ى سنى را در دل او وارد می‌کنند و می‌روند پیش سنى، بغض و کینه‌ى شیعه را در دل او وارد می‌کنند، اینها نه شیعه هستند، نه سنى، نه شیعه را دوست دارند، نه سنى را دوست دارند، با اسلام دشمنند. البته نمی‌دانند، خیلی هاشان نمی‌فهمند و این مایه‌ى تأسف است که چرا نمی‌فهمند. امروز این جماعت وهّابى و سلفى، شیعه را کافر می‌داند، سنى محب اهل بیت را هم کافر می‌داند، سنىی پیرو طریقه‌هاى عرفانى و قادرى را هم کافر می‌داند! این فکر غلط از کجا سرچشمه می‌گیرد؟ همه‌ى مردم شیعه در سراسر دنیا، مردم سنى شافعى در شمال آفریقا، یا مالکى در کشورهاى آفریقایى مرکزى ـ که اینها محب و دوستدار اهل‌بیتند، طریقه‌هاى عرفانى اینها به اهل بیت منتهى می‌شود کافرند، چرا ؟ چون به مرقد امام حسین بن على (ع) در قاهره احترام می‌گذارند و مسجد رأس‌الحسین (ع) را مورد تقدیس قرار می‌دهند، به این جهت اینها کافرند! شیعه که کافر است، سنى سقّزى و سنندجى و مریوانى هم اگر با طریقه‌ى قادرى یا نقش‌بندى ارتباط داشته باشد، او هم کافر است! این فکر، چه فکرى است؟ چرا با این فکر غلط و شوم بین برادران مسلمان اختلاف ایجاد بشود؟ به آن شیعه‌اى هم که از روى نادانى و غفلت، یا گاهى از روى غرض این را هم سراغ داریم و افرادى را هم از بین شیعیان می‌شناسیم که فقط مسئله‌شان مسئله‌ى نادانى نیست، بلکه مأموریت دارند براى اینکه ایجاد اختلاف کنند. به مقدسات اهل سنت اهانت می‌کند، عرض می‌کنم: رفتار هر دو گروه حرام شرعى است و خلاف قانونى است.

برای سلامتی معظم له صلوات.

شنبه 92 آبان 4 , ساعت 10:38 صبح

گزارش از تلاش احزاب دوقلوی منحل شده برای بازگشت به عرصه سیاسی

دورخیز فتنه‌گران برای بازگشت به قدرت

در حالی که بنا به حکم کمیسیون ماده 10 احزاب و دادگاه انقلاب، احزاب منحله مشارکت و مجاهدین اجازه هیچ‌گونه فعالیت سیاسی ندارند به نظر می‌رسد تکاپوی این جریانات برای بازگشت به صحنه جهت حضور در عرصه انتخابات مجلس دهم می‌‌تواند آغازی برای جدا شدن از گفتمان اعتدال باشد.

دورخیز فتنه‌گران برای بازگشت به قدرت

به گزارش پارس به نقل از فارس، سازمان مجاهدین در سال 70 و جبهه مشارکت پس از انتخابات ریاست جمهوری سال 76 تأسیس شدند، این دو حزب تندروی اصلاح‌طلب که از حامیان اصلی میرحسین موسوی در دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بودند، پس از انتخابات پر حادثه آن سال و به دلیل اقدامات مجرمانه در جهت تشویش و تحریک به آشوب و اقدام علیه امنیت کشور با حکم دادگاه انقلاب تهران منحل شدند.

خلاصه اقدامات سازمان مجاهدین و مشارکت در سال 88

پس از انتخابات سال 88 که نمونه اول مشارکت بالای مردم‌ در یک انتخابات بود، طوری که رکورد مشارکت را در دنیا شکست، سازمان مجاهدین و جبهه مشارکت پس از شکست کاندیداهای مورد نظرشان در پروسه انتخابات، به ایجاد اختلال و آشوب،‌ ایجاد فضای ناامنی و اقدامات غیرقانونی و درگیری‌های خیابانی در تهران و دیگر شهرهای کشور روی آورند که منجر به کشته و زخمی شدن عده‌ای از هموطنان و تخریب اموال عمومی و دولتی شد.

پس از شناسایی عوامل اصلی و مسببان حوادث پس از انتخابات و ارتباط برخی از آنها با عناصر ضدانقلاب و مشخص شدن خطوط هدایتی خارج‌ از کشور، بنا به حکم قوه قضائیه، عده‌ای از آنها از جمله تعدادی از اعضای اصلی سازمان مجاهدین در ارتباط با فتنه 88، دستگیر و پرونده‌های آنان پس از صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست به دادگاه ارسال شد و دادستان عمومی و انقلاب تهران در کیفرخواست خود علاوه بر درخواست مجازات برای اعضای سازمان قبل و بعد از این فتنه، درخواست انحلال سازمان مجاهدین را کردند.

همچنین تعدادی از اعضای مؤثر و سران حزب مشارکت که برخلاف قانون رسیدگی به شکایت نسبت به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دهم، اقدام به صدور بیانیه، انجام مصاحبه‌، تشویش و تحریک مردم به حضور در تجمعات غیرقانونی کرده بودند نیز دستگیر شدند و دادسرای عمومی با تحقیق پیرامون اتهامات این افراد و اعضا و وابستگان حزب، پس از احراز اتهامات انتسابی نسبت به بعضی از دستگیرشدگان از دادگاه تقاضای تعیین کیفر کرد و خواستار انحلال حزب مشارکت شد.

خیانت اعضای مجاهدین به مرامنامه سازمان

به استناد تبصره 30 مرامنامه سازمان مجاهدین انقلاب هرگونه تغییر و انحراف از ماهیت اسلامی و اصیل سازمان به منزله خیانت به بنیانگذار و سازمان بوده و خود به خود موجب انحلال سازمان می‌شود. همچنین براساس ماده 16 گروه‌های موضوع این قانون، باید در نشریات اجتماعی و فعالیت‌های دیگر خود از ارتکاب مواردی همچون ایراد تهمت، افترا و شایعه‌پراکنی، دریافت هرگونه کمک مالی و تدارکاتی از بیگانگان، تبلیغات ضد اسلامی و پخش کتب و نشریات مضله، نگهداری و حمل اسلحه و مهمات غیرمجاز، خودداری کنند.

اعتراف‌های یک عضو سازمان مجاهدین

سید امیر حسین مهدوی عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین و ستاد موسوی در نشست خبری که در 6 تیر 88 برگزار شد ضمن افشاگری درباره فعالیت حزب متبوعش،‌ گفت «سناریوی از پیش طراحی شده سازمان مجاهدین و ستاد موسوی، عدم پذیرش نتایج شمارش آراء، عدم تمکین به قانون،‌ برگزاری تجمعات غیرقانونی،‌ نظر سازی و القای عدم سلامت انتخابات باعث رویگردانی مردم از اصلاح‌طلبان شد.»

سردبیر روزنامه اندیشه‌نو (منتسب به ستاد میرحسین موسوی) درباره قطع رابطه خوشه‌ای با تاجزاده و سازمان و همچنین دستگیری 3 نفر از اعضای شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب، گفت که دستگیری این افراد به دلیل قطع روابط شبکه‌های خوشه‌ای جوانان با افراد مذکور همچون تاج‌زاده و قطع روابط میان مدیران رسانه‌ها و متولیان سایت‌های دوم‌خردادی با بهزاد نبوی، به آرام شدن فضای کشور بسیار کمک کرد.

اقدام علیه امنیت نظام در پوشش مراسم دعا و نیایش

گرچه عناصر اصلى و سران حزب مشارکت دستگیر شدند، امّا دیگر اعضاى حزب همچنان فعال بودند و بر درخواست‌های غیرقانونى خود پافشارى مى‌کردند. آنان ضمن صدور بیانیه و متهم کردن نظام، قوّه قضائیه و نهادهاى امنیتى سعى در ایجاد فضاى امنیتى در کشور داشتند.

دفاع از متهمان حوادث پس از انتخابات از دیگر اقدامات آنان محسوب مى‌شد که با برگزارى مراسم دعاى کمیل خواستار آزادى زندانیان هم‌حزبى خود بودند؛ در یکى از این مراسم‌ها که با حضور خانواده‌هاى بازداشت‌شدگان مشارکتى همراه بود، محتشمى‌پور رئیس کمیته غیرقانونى صیانت از آراء به خواندن دعا و عباس کوشا عضو جبهه مشارکت نیز به سخنرانى پرداخت. این محافل در پوشش برگزارى مراسم دعا و نیایش که با تبلیغات وسیعى نیز انجام مى‌گرفت به محفلى براى حمله به ارکان نظام جمهورى اسلامى تبدیل شد.

بیانیه‌های حزب مشارکت پس از 22 خرداد 88

حزب مشارکت در قبل و بعد از انتخابات دوره دهم ریاست جمهوری بیانیه‌هایی را در جهت القای تقلب در انتخابات، تشویش و تحریک مردم به آشوب، مقابله با نظام و اقدام علیه امنیت ملی صادر کرد که در ادامه برخی موارد این 7 بیانیه سریالی حزب مشارکت می‌آید:

? تحریک مردم به ایجاد ناامنی، مقابله با نظام و نیروهای حافظ نظم و امنیت کشور به بهانه تقلب در انتخابات

? همصدایی و همنوایی با رسانه‌های بیگانه و سیاه‌نمایی علیه نظام

? همراهی و همکاری با بعضی از وابستگان به حزب مشارکت که به خارج گریخته و رسماً علیه نظام فعالیت می‌کنند و از غرب و مشخصاً از مؤسسات وابسته به امریکایی‌ها کمک مالی دریافت می‌کنند.

? فعالیت تبلیغی وسیع و همه‌جانبه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و بهره‌برداری دشمنان از بیانیه‌ها و اظهارات اعضای حزب مشارکت و اتخاذ تصمیم علیه ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران در پوشش سازمان‌های به اصطلاح مدافع حقوق بشر

? توهین و افترا نسبت به مسئولان و نهادهای رسمی و قانونی نظام

? ایجاد شکاف در صف واحد ملت و خدشه بر وحدت ملی

? حمایت همه‌جانبه از تجمعات غیرقانونی و آشوبگران خیابانی پس از انتخابات

روند انحلال سازمان مجاهدین

شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی روز 20 مرداد 89 در رسیدگی به ابلاغیه‌های 10 تیر 88 ریاست قوه قضائیه و با توجه به محتویات پرونده از جمله ادعانامه کیفرخواست 2 شهریور سال 88 دادستان عمومی و همچنین تقاضای دبیر کمیسیون ماده 10 قانون فعالیت احزاب و آرای صادره علیه اعضا و دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب و همچنین گزارش 16 مرداد 89 وزارت اطلاعات، با لحاظ مرامنامه و اساسنامه سازمان مجاهدین انقلاب و قانون احزاب، رأی دادگاه را نسبت به انحلال این سازمان صادر کرد.

رأی دادگاه به انحلال جبهه مشارکت

حزب مشارکت علیرغم این که پروانه فعالیتش بر اساس تصمیم‌ جلسه 28 فروردین 89 کمیسیون ماده 10 احزاب، توقیف شد، اما به تصمیم کمیسیون ماده 10 اعتنایی نداشته و به اقدامات و فعالیت خود ادامه داد.

بنابراین باتوجه به اقدامات خلاف قانون اساسی، تقاضای کمیسیون ماده 10 احزاب و همچنین باتوجه به گزارش‌های وزارت اطلاعات و اقدامات مجرمانه حزب مشارکت در انتخابات 88، دادگاه به انحلال این حزب حکم داد و به استناد ماده 232 قانون آئین دادرسی کیفری این حکم قطعی بوده و قابل اعتراض نیست.

بی‌توجهی مشارکت و مجاهدین به روال فعالیت احزاب

حمیدرضا فولادگر عضو سابق کمیسیون ماده 10 احزاب در بیان دلایل درخواست کمیسیون ماده 10 برای انحلال احزاب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در سال 89 گفت: این دو حزب در پنج مورد از موارد قانونی ماده 16 قانون احزاب، که مربوط به تخلفات احزاب است را مورد توجه قرار نداده و از این موارد قانونی تخطی کردند.

وی واکنش‌های قانونی برای این تخلفات را توقیف و تعلیق پروانه از سوی کمیسیون ماده 10 احزاب و تقاضای انحلال برای احزاب خاطی عنوان کرد.

فولادگر در بیان اینکه آیا اخطاریه‌ای مبنی بر بروز تخلفات به این احزاب از سوی کمیسیون ماده 10 به این تشکل‌ها داده شد، تصریح کرد: اخطاریه به این احزاب داده شد اما آنان به اخطار توجه نکردند.

روایت دبیر سابق کمیسیون ماده 10 احزاب از انحلال دو حزب تندرو

عباس‌زاده مشکینی درباره روند انحلال حزب مشارکت و سازمان مجاهدین گفت: بنده دوستانه تذکر دادم و اظهار امیدواری کردم که این دوستان مراقب باشند تا رفتار، فعالیت‌ها، موضع‌گیری‌ و تحرکات‌شان از چارچوب قانون عبور نکند که متأسفانه بعد از این اخطار ،علائم تغییر دیده نشد و کمیسیون مجبور شد مجدداً پرونده این دو حزب را در دستور کار خود قرار دهد، نهایتاً به استناد بندهای مختلف ماده 16 قانون احزاب، یعنی ارتکاب افعالی که به نقض استقلال کشور منجر می‌شود، ایراد تهمت،افترا و شایعه پراکنی ،نقض وحدت ملی، نقض موازین اسلامی و اساس جمهوری اسلامی، کمیسیون ماده 10 احزاب، حکم به توقیف پروانه فعالیت این دو حزب داد و مقرر کردند پرونده این حزب طبق قانون به مرجع قضایی ارجاع شود.

توضیح دادستان کل کشور درباره انحلال قطعی مشارکت و مجاهدین

پس از طی شدن روال طبیعی رسیدگی به تخلفات احزاب، محسنی اژه‌ای دادستان کل کشور 5 مهر 1389 در خصوص انحلال پروانه فعالیت حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی گفت: در ماده 16 قانون احزاب آمده است که چنانچه حزب یا گروهی یکی از موارد ذکر شده در این ماده را نقض کند طبق آن کمیسیون ماده احزاب که متشکل از نمایندگان سه قوه است می‌تواند پروانه حزب فوق را توقیف کند.

وی تاکید کرد: در مورد حزب مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی نیز کمیسیون ماده 10 احزاب پروانه فعالیت آنها را توقیف و از دادگاه درخواست انحلال این دو حزب را کرده بود که دادگاه نیز تصمیم به انحلال این دو حزب گرفته است و در حال حاضر این دو حزب حق فعالیت سیاسی دیگری ندارند.

تلاش احزاب منحله برای عادی‌سازی شرایط و بازگشت به عرصه

بر پایه این گزارش، با وجود انحلال دو حزب تندروی اصلاح‌طلب مشارکت و مجاهدین از سوی دادگاه و علی‌رغم تاکید دادستان کل کشور مبنی بر عدم حق فعالیت‌ سیاسی آنها، اخیرا و پس از روی کار آمدن دولت یازدهم، برخی از اعضای مشارکت و مجاهدین به صرافت افتاده‌اند تا ضمن نادیده گرفتن مجدد قانون،‌ به فعالیت حزبی با برند قبلی یا جدید بپردازند.

در همین زمینه محمد سلامتی دبیر سازمان منحله مجاهدین در مصاحبه با یک روزنامه اصلاح‌طلب گفت: «بچه‌های سازمان به دنبال این هستند که این سازمان را دوباره احیا کنند.»

از سوی دیگر محمدرضا خاتمی دبیرکل حزب منحله مشارکت با طرح این موضوع که مشارکت قانونی است و کنگره برگزار می‌کنیم، گفت: هر وقت ارکان حزب تصمیم گرفتند، می‌توانند فعالیت رسمی خود را انجام دهند.

واکنش‌ها به بازگشت غیرقانونی

پس از زمزمه فعالیت مجدد این دو حزب منحل شده، واکنش‌های متعددی از سوی فعالان سیاسی و نمایندگان مردم اتخاذ شد؛ حمیدرضا فولادگر عضو سابق کمیسیون ماده 10 احزاب گفت: دوستان ابتدا مواضعشان را در قبال فتنه 88 به صورت شفاف با مردم در میان گذاشته و پس از آن به فکر تاسیس حزب جدید بیفتند.

در همین زمینه روح‌الله حسینیان نیز تاکید کرد: اصلاح‌طلبان در عین اینکه تلاش می‌کنند از ظرفیت‌های دولت یازدهم برای حضور در حاکمیت بهره‌گیری کنند، احیای جنبش اجتماعی را نیز در دستور کار خود دارند و آن را اهرم «فشار از پایین» می‌دانند.

محمد صالح جوکار عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در این زمینه معتقد است: تلاش برای احیای سازمان منحله مجاهدین و فعالیت مجدد مشارکت بی شک تابعی از راهبرد اصلاح طلبان برای سفید نمایی خود از سویی و اتخاذ موضع طلبکارانه در برابر نظام از سویی دیگر است اما قطعا فولکس اسقاطی آنها نه به راه خواهد افتاد و نه خواهد توانست با برند دیگری وارد ساحت سیاسی کشور شود.

واکنش وزیر کشور به فعالیت احزاب دو قلوی منحل شده

عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور درباره چگونگی ادامه فعالیت دو حزب سازمان مجاهدین و جبهه مشارکت اظهار داشت: آنها باید مسائل قانونی خود را که با قوه قضاییه مطرح است از طریق مراجع قضایی پیگیری کنند.

به گزارش فارس، احزاب منحل شده مشارکت و مجاهدین به نظر می‌رسد با توجه به در پیش بودن انتخابات مجلس دهم، درصدد هستند تا با از سرگیری فعالیت حزبی خود برای انتخابات سال آینده آماده شوند و بر همین اساس به اعتقاد برخی کارشناسان آغاز جدایی اصلاح‌طلبان و گفتمان اعتدال از انتخابات مجلس دهم شکل خواهد گرفت و بنابراین معتقدند این تلاش هدفمند، نشانگر آن است که همراهی امروز اصلاح طلبان با دولت، تنها برای بهره‌گیری از موقعیت‌هایی است که دولت یازدهم می‌تواند برایشان ایجاد کند و پس از ثبات اصلاح‌طلبان در این زمینه باید شاهد زاویه گرفتن بیش از پیش این جریان از دولت یازدهم باشیم.


شنبه 92 آبان 4 , ساعت 10:36 صبح

 

10 نکته برای یک زناشویی پایدار

10 نکته برای یک زناشویی پایدار رابطه‌ها از طرفی بسیار حساس هستند و از دیگر سو درک آن‌ها نیز بسیار پیچیده است. برخی افراد، تمام عمر را صرف به تعادل رساندن رابطه خود با همسرشان می‌کنند، اما مسئله آن‌قدرها هم دشوار نیست. رابطه با همسر درست مانند یک دستور آشپزی اصولی دارد، رابطه نیز دارای […]

به گزارش پارس ،رابطه‌ها از طرفی بسیار حساس هستند و از دیگر سو درک آن‌ها نیز بسیار پیچیده است. برخی افراد، تمام عمر را صرف به تعادل رساندن رابطه خود با همسرشان می‌کنند، اما مسئله آن‌قدرها هم دشوار نیست.

رابطه با همسر درست مانند یک دستور آشپزی اصولی دارد، رابطه نیز دارای اصول و قواعدی است که با کمک آن‌ها می‌توان آن را به تجربه‌ای ارزشمند و شادی‌آفرین تبدیل کرد.

برای یکدیگر احترام قائل شوید هنگامی که دو نفر همدیگر را ملاقات می‌کنند اولین چیزهایی را که با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند جهان‌بینی، عادت‌ها و رفتارها است. تمام این ویژگی‌ها تبدیل به بخشی از وجود فرد شده‌اند و تغییر آن‌ها تقریباً غیرممکن است.

احترام به این ویژگی‌ها به رابطه شما انرژی می‌بخشد و آن را قدرتمندتر می‌کند، زیرا بدین ترتیب همسرتان به این نتیجه می‌رسد که با فردی زندگی می‌کند که وی را با همان خصوصیاتی که دارد، دوست دارد.

از خود فارغ شوید و به شادی او بیندیشید وقتی همسرتان سفره دلش را برای شما می‌گشاید و از آرزوها و خواسته‌هایش می‌گوید، تلاش کنید تا در حد امکان در جهت خواسته‌های او پیش بروید. این امر موجب تقویت رابطه شما و همسرتان می‌گردد و علت آن نیز این است که وی در حقیقت انتظار مشارکت و پشتیبانی بی‌درنگ شما را نداشته است. بدین ترتیب همسرتان خود را بیشتر از همیشه نزدیک به شما احساس می‌کند.

لحظه‌هایتان را ارزشمند کنید همه ما افرادی را دیده‌ایم که آن‌قدر زمانشان را پای تلفن می‌گذرانند که دیگر عملاً حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارند. این اتفاق ممکن است در هنگام مکالمه با دوستان برایمان رخ دهد، اما نباید اجازه داد این سکوت عجیب و غریب بین شما و همسرتان نیز حاکم شود. همیشه موضوعاتی را برای این گونه لحظات در نظر داشته باشید تا بتوانید در هنگام لزوم سکوت را بشکنید.

سپاس‌گزاری در برابر ابراز لطف دریافت و نشان دادن مهربانی و توجه مسئله‌ای است که به انسان حس ثبات می‌بخشد. این مرحله می‌تواند رابطه شما را کاملاً دگرگون کند. همسر شما باید بتواند ارزش عشق شما را درک کند و اگر این اتفاق در هر دو سوی یک رابطه بیفتد آن وقت است که از لحظه لحظه با هم بودن احساسی بی‌نظیر را تجربه خواهید کرد.

متعهد باشید گاهی ممکن است در زندگی مشاجره‌های کوچکی پیش بیایند که موجب آزردگی خاطر شوند، اما هرگز نباید اجازه دهید که این اختلافات کوچک فاصله ای همیشگی میان شما و همسرتان بوجود آورند. کاملاً محتمل است که آرا و عقاید دو تن با یکدیگر تفاوت داشته باشد و متأسفانه برخی کارها را فقط می‌توان به یک روش انجام داد. در چنین موقعیتی می‌توانید از همسرتان حمایت کنید و به جای ایجاد دلخوری به او اطمینان دهید که به این رابطه پایبندید و از او حمایت می‌کنید.

تقویت پیوند با گفتگوی کارآمد رمز موفقیت زندگی با عشق در دراز مدت، برقراری گفتگوهایی کارآمد است. هنگامی که دو تن به یکدیگر نزدیک‌تر می‌شوند می‌توانند از وجود تفاوت‌ها برای ایجاد پلی به سوی درک متقابل استفاده کنند. این پیوند را می‌توان از طریق صحبت در مورد احساسات، رویاها و آرزوها در مورد چگونگی یک زندگی مشترک موفق و ایده‌آل تقویت کرد.

افزایش قدرت بخشش و گذشت ممکن است در خلال برخی اختلاف نظرها و مشاجرات، واژگانی تند و نامناسب از همسر خود بشنوید. این واژگان اثر منفی بر احساسات شما می‌گذارند. خاطرات تلخ، دیگر به همسران اجازه ارتقا سطح رابطه را نمی‌دهند. بنابراین، همسرتان را ببخشید و هرچه را که اتفاق افتاده فراموش کنید و با رویکردی مثبت به آینده چشم داشته باشید.

انتظارات واقع‌بینانه و میل به برآوردن بسیار طبیعی است که انتظاراتی از همسرتان داشته باشید. اما پیش از آن‌که انتظارات و خواسته‌های خود را به زبان آورید، با خود بیندیشید که اگر وی همین انتظارات را از شما داشت آیا قادر به برآورده ساختن آن‌ها بودید؟ علاوه براین، باید میان شما و همسرتان میل برابری در برآورده ساختن انتظارات یکدیگر وجود داشته باشد.

تطبیق استانداردها و ارزش‌ها یک روند طبیعی است؛ در ابتدای زندگی ممکن است نظرات همسرتان در مورد زندگی مشترک آزاردهنده به نظر برسد اما به تدریج در می‌یابید که او نیز برای طرز فکر خاص خود دلایلی دارد. پس به اخلاقیات و ارزش‌های همسرتان احترام بگذارید تا بتوانید ارتباط عمیق‌تری با یکدیگر ایجاد کنید.

انتظارات زناشویی همسرتان را برآورده کنید آخرین مورد این فهرست که اتفاقاً دارای اهمیت فراوانی نیز هست به رابطه زناشویی مربوط می‌شود. یک رابطه زناشویی ایده‌آل می‌تواند تأثیر عمیقی بر رابطه میان همسران بگذارد. در مورد خواسته‌ها و تمایلات خود با همسرتان صحبت کنید و حرف‌های او را هم بشنوید. کمتر پیش می‌آید همسرانی که در این بخش از یکدیگر رضایت دارند، احساس نارضایتی عمومی از ازدواجشان داشته باشند.

منبع: آی پاتوق


<      1   2   3   4   5      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ